Nu är hon borta

nästan i alla fall :)
Gnäll Petra...Petra Marie Strandberg...PMS!
E
fter en ganska bra dag så håller jag på att landa.
I dag har vi haft lite "hemmapul". Städat och röjt en del. Jag har tvättat..och tvättat...och tvättat..Det går bra med steron på hög volym i tvättstugan.
Ta reda på tvätten är värre :p
Det märks att det är vår i luften även om vindarna har varit iskalla några dagar. Barnen springer ut och in. Spelar fotboll och studsar studsmatta. T.o.m vattenpistoler har varit framme.

På eftermiddagen kom våra sällan skådade grannar på besök. Dom uppvaktade Malte som fick en fin riddare på en enhörning. Samtidigt blev jag uppvaktad och påmind om min födelsedag som snart är här. En jättefin blombukett var precis vad jag behövde för att känna mig lite omtyckt <3


Malte med sin riddare


Jag som varit extremt rastlös några dagar beslutade mig för att åka till Sala och gymmet. Var ju ändå tvungen att låna svärmors bil, jag insåg att jag inte kunde gå till jobbet hela veckan...dessutom har jag några tider i Sala att passa också.
När jag kom till stan fick jag plötsligt känning av att jag ätit väldigt dåligt i dag så det var bara att svänga förbi affären för att köpa bananer. Jag tryckte i mig en innan jag gick in i träningslokalen. Där var det väldigt lugnt med folk så jag styrde stegen mot löpbandet. Jag har ju ett mål! 5 km på 30 min! Startade lite lugnt. Första 10 min gick hur bra som helst men då insåg jag att jag var tvungen att öka stegen för att hinna 5 km. Efter 20 min började jag få lite problem med att andas, jag såg mig omkring och tänkte att om jag svimmar så är det alltid nån som kan hjälpa mig. Det var ett par där som tränade och dom såg snälla o hjälpsamma ut. Att jag skulle ge mig eller sakta av fanns inte riktigt i min hjärna, det är ett av mina "problem"..jag kan inte ge mig om jag har bestämt mig för något. När jag hade ca 600 m kvar fick jag lov att öka på stegen ännu mer, jag såg antagligen inte klok ut men JAG KLARADE DET!!!!! Jippi det var ju det jag ville!!! Nästa gång kan jag nöja mig med 4 km på samma tid för nu har jag gjort det :)
Med benen skakande och ett blödande skavsår körde jag mitt gympass i lite omvänd ordning. Sparade benen till sist av förklarliga skäl. Det gick bra och jag orkar betydligt mer nu än när jag var där första gången i September.

Slitsamt

Efteråt tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av en stund i solariet. Sagt och gjort, i med mp3n i örona sen bara njuta. Jag slumrade en liten stund innan tiden var slut. När solariet slocknade, slocknade ALLT!! det blev svart!
Gissa om jag blev rädd, med bara ledljus fick jag på mig kläderna. undertiden tänkte jag att nu har jag blivit instängd här, att dom stängt och låst!
Fy vad läskigt, men när jag kom ut såg jag att det var folk inne i badhuset men jag vet fortfarande inte varför lamporna slocknade :o

Jag längtar till den riktiga solen och värmen


Nåja jag kom helskinnad hem i svärmors lilla bil som har spräckta högtalare så min braiga musik låter förskräckligt :)
Hemma satt Micke, Ronja, Kimmen o Edvin o spelade monopol. Dom hade börjat spela kl 18..nu är kl 20 oc dom sitter fortfarande. Det är nog det tråkigaste jag vet men det roar det här gänget!! Nu kommer diskusionerna om vem som vann eller inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0