BONUS

Att gå i skolan är kämpigt. När det sen blir många dagar i skolmiljön också.
Jag blir helt slut. Igår när jag kom hem styrde jag stegen mot vår nya soffa där jag la mig med fötterna i Mickes knä. Somnade på ett litet ögonblick. Vaknade efter en timme och insåg att jag hade en timme på mig innan jag skulle vara på Ekebyskolans föräldramöte. Mat måste fixas! Då stod han där min räddande ängel, vid spisen och lagade middag! Micke hade redan ordnat det, kan bara säga att det inte händer alltför ofta men nu blev jag glad :)
Jag kom i väg på mötet som var givande även om man redan hört/vet det mesta. Men att uppdatera sig är aldrig fel och att visa intresse för sina barn..
Visste samtidigt att jag hade två dagar kvar i skolan och att jag hade massor att göra på mina inlämningsuppgifter..stressfaktor!
Sen i morse ringde min mobil just när jag höll på att fixa håret. Det var LOTTA! Hon hade ett välkommet besked...inställda kurser...i två dagar!!! BONUSledigt!! Helt fantastiskt och välbehövligt!
Nu fick jag den tid jag behövde! med ordentlig fokus på psykologin och en massa psykoanalytiska utvecklingsteorier lyckades jag bli klar under förmiddagen.
Härligt att hinna umgås ordentligt med Malte o Molly efter förskolan!
Vi passade på att hälsa på Rosie och hennes 3 underbara barn! Kaffe och crossåkande hann vi med!
Nu vill Malte ha en cross så klart!
Fina tjejer Molly o Linnea
Malte på G
Molly och mamman kan också
Hoppsan!!
Crossägaren Kevin
Fina ungar Linnea, Kevin, Malte o Molly

Lyckliga gris!!!

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar så har du producerat nog med energi för att värma en kopp kaffe. (Knappast värt det.) Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader, är gasen som produceras tillräckligt för att skapa energin av en atombomb. (Nu börjar det likna något!) Det mänskliga hjärtat skapar nog tryck när det pumpar runt i kroppen att spruta blod 30 fot. (O.M.G.!) En gris orgasm varar i 30 minuter. (I mitt nästa liv vill jag vara en gris.) En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud innan den dör av svält. (Ohyggligt!) (Jag kan inte sluta tänka på grisen.) Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timmen. (Prova inte detta hemma, kanske på arbetet.) Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud. (Älskling, jag är hemma. Vad ...?) En loppa kan hoppa 350 gånger sin kroppslängd. Det är som att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter. Lyckliga gris! Kan du tänka dig?) Havskatten har över 27000 smaklökar. (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?) Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen. (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv ... kvalitet framför kvantitet.) Fjärilar smakar med fötterna. (Någonting jag alltid velat veta.) Den starkaste muskel i kroppen är tungan. (Hmmmmmm. ......) Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta. (Om du är ambidextrous, behöver du dra ifrån skillnaden?) Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. (Okej, så det skulle vara en bra sak.) En katts urin lyser under svart ljus. (Jag undrar hur mycket staten betalat för att ta reda på detta.) En struts öga är större än dess hjärna. (Jag känner människor med samma problem.) Sjöstjärnor har ingen hjärna. (Jag vet vissa människor med det problemet också.) Isbjörnar är vänsterhänta. (Om dom byter, kommer de att leva längre.) Människor och delfiner är de enda arter som har sex för nöjes skull. (Hur är det med grisar? Vet delfinerna om det här med grisar?) Nu när du har lett minst en gång, är det din tur att sprida dessa galna fakta vidare och skicka detta till dem som du vill få att le, kanske till och med skratta. Med andra ord, skicka det till alla! (Och älska det där med grisar)
Svårt att släppa det där med grisen ;)
den här texten läste min klasskamrat Mia upp en morgon...med stor innlevelse.
Skitkul faktiskt :))

Favoriten

Det var längesedan jag lyssnade på den här underbara låten....

Vill ha nuuu!!!


Ny soffa!!!!!!


Koncentration

Förstod precis hur barnen känner sig efter en full skolvecka. Jag kan ändock betraktas som en ganska lugn och harmonisk kvinna i sina bästa år...Halva dagen hade jag "byxorna fulla med myror". Jag är inte van att sitta still och lyssna som vi gör i skolan. Hur intressant det än är så börjar det krypa i kroppen. Jag försökte byta ställning med benen..plockade med mina grejer på bänken..drack vatten...tuggade tuggummi mm. Tänk då att ha ett osynligt funktionshinder! ADHD....att säga till ett barn med ADHD att det ska sitta stilla och lyssna i 40-60 min fungerar inte. Om man ska hårddra det kan man lika gärna säga till ett barn som bara har ett ben att det ska stå ordentligt på båda fötterna....Kommer det att funka?? Kommer det enbenta barnet att sätta ner den andra foten? Nej, naturligtvis inte! Är jag dum som säger så?? Det ser man väl att det inte går... Funkar det att säga till ett barn med ADHD att det ska sitta still och koncentrera sig då? Antagligen inte.... Skillnaden är att på det ena barnet kan man se funktionshindret men inte på det andra.
Nu menar jag inte att jag har ett funktionshinder, nej då bara en vanlig oro i kroppen som kommer sig av koncentration på nya saker i flera dagar och en förståelse för människor med alla slags funktionshinder.


Lyser

I dag lovade jag att jag skulle skina som solen. Jag tror att jag lyckats någorlunda. Det har varit en vacker dag  och väldigt lärorik med föreläsning i KBT av Gunnar Ahlin som är verksamhetschef på behandlingshemmet Cornelia & Felicia http://www.behandlingshemmen.se/presentation.php?id=769

En otroligt bra föreläsare som var fängslande att lyssna på!!
Som en tjej i klassen sa " Det känns som vi blivit undanhållna nåt, det här borde alla få veta" !!! Så är det, tänk om alla skulle följa den metoden då skulle allt se annorlunda ut... 

 
.Nu har helgen kommit hit eller det kanske det är vi som kommit till helgen :) Pizza, Idol, filmkväll och kärlek. Det kommer att bli en härlig kväll!

Har några filmer att välja på "Krigarens själ"
                                          "Jag saknar dig"
                                          "Unknown"

Vi får se vilken det blir :)


Favoriten

Var länge sedan jag lyssnade på den här...

Hinner inte

Det är väldigt svårt att hinna med bloggningen när det är skoldagar i skolan. Självstudiedagar kan jag ju skriva lite över en kopp kaffe eller nåt.
Tänkte bara dra en checklista lite snabbt..
Efter skolan ca 16.00.

# Hämta barn. Check
# Lyssna när dom berättar om dagen. Check
# Kolla av med Albin hur hans dag varit, om han har läxor osv. Check
# Emmie o Edvin kommer med bussen. Check
# Börja med maten. Check
# Planera skjutsningar till träningar. Check
# Tvättstugan. Check
# Mer matlagning. Check.
# Läxläxning . Check
# Maken hemma. Check
# Middag. Check
# Matlåda. Check
# Disk. Check
# Skjuts av barn på allehanda aktiviteter, åt två håll. Check
# övningskörning undertiden med Ronja. Check
# Eventuell träning för mig. Check
# Mindre handling, Check
# den som är hemma först nattar de små. Check
# Dusch (om det finns varmvatten kvar) Check
# Plugg. Check
# Temys. Check
# Tvättstuga. Check
# Disk. Check
# Plocka fram kläder odyl för morgondagen. Check
# Sänggång. Check


Så ser de flesta dagarna ut i mitt liv efter skoltid.
Jag ska försöka fota och skriva om en hel dag, måste bara hitta rätt tillfälle...

Förutom de punkterna så har vi ...gå med sopor, promenera med hunden, dricka kaffe, städa och allt annat som jag missat :)Kan ju kännas så här.....


Bökigt

En nyduschad Malte drar på sig pyamasen. Det går trögt  och han kämpar hårt. - Mamma det är det blöta som gör det. Men varför gör vattnet det så bökigt för mig??
Haha alla vet väl hur jobbigt det är att dra på sig kläder när kroppen är fuktig!Malte med storasyster. Pyamas på :))

Gästbloggning!

HEJSAN!

nu är det så att det är Petras dotter som bloggar lite!
alltså EMMIE, 14 år, bäst och finast, ni känner igen mig xD

ville bara säga det att min mamma är den underbaraste!
underbaraste mamman man kan ha, snällaste mamman man kan ha, (även den tjurigaste om hon inte har ätit), haha, men nu ska vi inte prata om mammas dåliga sidor :P

iallafall, skulle aldrig kunna leva utan henne, aldrig. Mamma, pappa, alla mina syskon, dem är mitt allt.

mamma, ingen dig, ingen mig. ♥
vi, föralltid ♦


kika in på min blogg också vettja.. http://strandiiii.blogg.se !

Mysklädd

Hösten är här och äntligen får jag krypa i hop inlindad i en stor stickad halsduk. Varma sköna strumbyxor. Sen KOFTAN...en tjock, mysig kofta. Färgerna får gärna gå i svart, grått eller brunt . Sen kan man ju ha någon färgad detalj till...örhängen eller armband kanske.

UNGEFÄR SÅ HÄR:

 

774

Har nu varit på mitt 774:de föräldramöte i kväll...kanske en liten överdrift men det käns lite så.
Antingen är man på förskolan som förälder eller personal. Annars skolan på låg/mellanstadiet som förälder eller personal. Högstadiet enbart som förälder..... många möten blir det.
Men om man som förälder vill vara delaktig i barnens utveckling och skolgång så är det bara att sitta där och och lyssna på i stort sett samma sak som dom tidigare 773 gånger :p

Något ger det iaf och lite nytt varje gång :)Många frågor, några svar...


Sluuurp

Nu planeras det...
Jag o pappsen ska på föräldramöte. Här sitter Ronja och hennes syskon planerar att göra blåbärspaj som ska mumsas till Idol!
Det där "eländiga" Idol....det ska mysas och smaskas något gott så fort det programmet kommer på tal :)
Vi får väl se om det finns något kvar när jag kommer hem men med tanke på "mitt nya liv" så kan jag hoppas att det är slut när jag kommer hem.

Dessutom är några av  barnen lite  småknackiga i magen så blåbärspaj gör nog susen...

FÖRST......

   SEN....

Så kan det gå...

I sommras när vi åt mat utomhus ställde Molly ner sin tallrik på marken. Hon skulle äta som Malva...det slutade med att Malva åt upp Mollys mat.....


KATASTROF! :)

Godingar

Hittade lite gamla godingar på min mobil....

1 2 3
610 

Bild
1. Molly på shopping i Sala
2. Molly med sin "bebis", MånsOls
3. Brudarna Emmie o Ronny
4. Elias övningskör
5. Jag på mitt jobb
6. Malte provar klädnypor
7. Molly med nypor på tårna
8 Mollan
9. Malte i dataposition
10. Jag på Mc Donalds

Fotboll

Albin skulle spela fotboll i Möklinta. Jag vet inte varför men Möklinta för mig har alltid varit "världens ände". Inget illa menat, det är fint och så men lååångt dit mitt i ingenstans.
Såå långt att när jag , Malte, Molly och Emmie åkte för att titta på Albin blev båda småttingarna åksjuka.
Molly började. Hon klagade på ont i magen... När vi bara hade några km kvar så kom den SPYAN!!! Rakt i knäet på henne...rann över jacka och byxa. Jag stannade och ut med en skrikande unge. Sånt här brukar inte hända även om hon ibland klagar på illamående.
När hon var avtorkad körde vi för att komma fram till Möklinta. När vi svängde av vägen ner mot idrottsplatsen sa Malte - Jag har ont i magen......också kom den å, SPYAN!!!! Han gjorde som Molly , bara lite mer. Han brukar inte heller kräkas i bilen. Eftersom det inte händer så har man ju inga resurser. Inga ombyten eller spypåsar. Som tur var hade båda barnen överdragskläder som jag kunde dra av sen fick dom klara sig utan.
Till saken hör att vi åkte MIN lilla bil.....Albin som hade åkt före med pappa vill att dom skulle ta bussen eftersom han mår lite illa i min bil........Mmmm kan förstå det. Bak sitter man väldigt lågt, ser i princip ingenting. Att sen vägen går som en orm gjorde susen....
En erfarenhet rikare ...


Har man kräkts blir man hungrig....


Och törstig......


Sen blir man så här pigg......


Fotbollspelare blir också hungriga :)

Här har vi knasbollar :)
Jag, Malte, Emmie och Emmies hand. Vi har kopierat oss, tyckte att vi ville vara fler i familjen ;)

Mod eller galenskap

Ibland undrar jag om det är mod eller galenskap som driver mig.
Jag är rädd för en massa saker men ändå utsätter jag mig för prövningar.
Om jag tycker att någon behandlar mig eller andra respektlöst blir jag lite hämndlysten.
Ofta vill jag testa olika reaktioner på folk genom att göra oväntade saker.
Jag är rädd för att stå inför folk men ändå njuter jag av det.
Jag ogillar våld men älskar att boxas...
Jag har svår prestationsångest ändå går jag en utbildning som kräver en hel del.

I dag har gjort en sån grej igen...som jag inte vet om det är galenskap eller mod..
Gjorde något jag aldrig trott om mig själv...hur det går det återstår att se .

<3

Dom här fina bilderna som jag lagt ut har Gustaf tagit.
Klicka på länken så kommer ni till hans hemsida. 

http://www.fotogustaf.se/portratt.php


Han är väldigt duktig och en trevlig kille :)
Nu gick det inte att få ut fler bilder..blir bara ERROR så nu struntar jag i det...

Hemskt och läskigt

Som att vara tillbaka någonstans i grundskolan när läraren pekar ut de bra och mindre bra eleverna.
Nu var det så att vår klass presterat så bra på första inlämningsuppgiften att vår kursledare sa att han aldrig sett något liknande. Så av stoltehet eller nåt ville han tala om resultatet inför alla vilket då fick fler att känna prestationsångesten öka. Lite ångest över att kanske vara den som fått det sämsta resultatet osv....
Nu var det riktigt bra för oss alla. 23 poäng möjliga och jag tror ingen hade under 21. Själv hade jag 1/2 fel! Kunde ha känts surt men jag är jätte stolt!!!

Redovisningen som vi skulle göra i våra basgrupper (vi är 4 pers i våran) var vi alla oroliga över. Boken vi skulle läsa ur var så fruktansvärt tråkig och så ointressant skriven. Svårt att få något bra sammanhang...

Men det gick också bra!!! Jag är riktigt nöjd och stolt över min dag. Jag tycker att jag har presterat mitt bästa!
Nu har jag en ny uppgift att hugga in på...bara att ta nya tag:)


OJ

Nu är det nära rekord igen....undra om det kan ha att göra med de nya antalet vänner jag har på fejjan??
Men jag är glad att någon intresserar sig för det jag svamlar om här i min blogg!
Ni är välkomna ♥


Gustaf Eriksson, fotograf

Prövade på modellyrket för en stund.
Inget för mig men det blev några fina bilder tack vare en duktig fotograf och en fin omgivning.


Refkektioner

Jag är ju som sagt nybörjare...på det där med att studera. När jag gick i skolan gjorde jag det absolut mest nödvändiga om ens det. Gillade det sociala livet som följde med skolgången men tyckte sämre om själva läsandet.

Nu har jag äntligen det rätta intresset ¨men ingen teknik. mycket är nytt och främmande till och med skrämmande i bland.
Det som är skönt med att studera som vuxen är att jag kan vara mig själv. Efter att ha arbetat på "hemmaplan" i många år så är det skönt att ingen känner mig på riktigt. Tidigare har både föräldrar, barn och personal vetat vem jag är och utifrån det skapat förväntningar på mig. Här finns inga förväntningar. jag behöver inte leva upp till någon föreställning om att vara nån supermorsa eller den lugna, trygga, stabila Petra som jag alltid varit! Jag är JAG och med tiden kommer mina nya bekantskaper lära känna mig utifrån mina egna förutsättningar!
Jag skulle skriva reflektioner på ett arbete...HUR DÅ?? Hur gör man en reflektion? Panik! När jag var klar med inehållet till redovisningen satte jag mig ner framför datorn. 
Jag gjorde en upptäckt. Jag kan reflektera, vet till och med hur. Det tog ca 10 minuter så var jag klar. 
Nu vet ju inte jag hur Jan vill ha det  men jag har gjort det och gjort det på mitt vis. Det är mina tankar utifrån det jag läst och utifrån livet. Enkelt ju :)

Den här tröjan tycker jag är perfekt....nu blir det ju spegelvänt men budskapet är detsamma

 

Tuffing...men bara skaletJag försöker att hålla en lagom lättsam, lagom neutral profil på min blogg.
Min blogg ska inte vara en dagbok i den bemärkelsen inte heller en ventilationskanal till fullo.
Minnesblogg och ett litet utsläpp av tråkigheter och ett större för roligheter.
Ibland är det värt att bli mer personlig...

Jag / vi har en liten kille. En med glimten i ögat, svår att motstå.
Med charm och värme. Livsglad och nyfiken...
Med ett djup och ett vemod. Sökande efter att få någon stunds ro i sig själv.
Det är inte lätt att vara Albin, att känna misslyckanden varje dag.
Vi finns här för och med honom och vi älskar Albin precis som han är....

Hans svårigheter ligger till grund för den otroliga känsla han förmedlar med sin musik.
Han sjunger sig till ro....i timmar....
Jag vet att jag som mamma tycker att allt mina barn gör är fantastiskt.
Vet man vem Albin är som person kan man nog förstå en del av det han förmedlar..
Mina ögon tåras, mitt hjärta berörs....du är underbar min lilla älskade son ♥


Hahaha

Här har vi lilla spexaren och tokfian i vår familj!!
Är man nr 8 i en syskonskara har man många som ger feedback på alla tokigheter man hittar på :))

 

 

 

 

Från pussgurka till akrobat till städerska i fingervantar och för liten mössa till kokerska........bara i dag :)

Tiden fattas

Känner att bloggningen får stå åt sidan nu när skolan har börjat.
Det tar mycket tid att komma in i rutiner och studieteknik men det ska nog gå.

I går var min studiegrupp hem till mig för att "synka" oss inför torsdagens redovisning.
Vi hade en trevlig stund och eftersom förskolan var stängd så var Malte o Molly hemma.
Dom skötte sig väldigt bra! Molly delade ut teckningar till alla och Malte kallade tjejerna för damer!


Här har vi en studieteknik :)


Det som fortfarande får ta min tid utöver skolan är förstås träningen.
Hur kunde det bli så här? Att JAG, "alltidöverviktiga-antiträningspetra" nu har tränat regelbundet i ett HELT ÅR!
Fy F-N vad jag bra!!!!
Belöningen av detta är : Egen tid, energi, glädje, ett längre liv (hoppas jag), vältrimmad kropp.....hm...hoppas ironin syntes där ;)
Mycket får jag tillbaka genom att få springa, slå och sparka lite. Ja konstigt hur det kan bli :)


Det hoppar jag på :))

Inte som man tror

Har en blåslagen axel....även ett par blåmärken i ansiktet.
Plötsligt tror folk att jag har boxats/blivit boxad på...lite hårt.
Hm, jag har väl egentligen inte sagt nåt varken konstaterat eller dementerat.

Nu är det ju inte riktigt som man tror...Jag slog omkull, ordentligt i källartrappen....ja så kan det gå :)

Toooo long agoooo

Träffade i dag några godingar från min tid på Tärna folkhögskola.
Det var en allmänlinje. Jag kom in andra året och jag minns hur nervös jag var. det var fler med mig som hoppade på sådär efter ett år bara det att jag kom ett par veckor efter skolstart. Det var läskigt att som vuxen komma in i en grupp med andra vuxna...vara tvungen att stå där framför alla och presentera sig.
MEN jag minns också vänliga blickar och snälla ansikten...precis samma jag såg i går :))
Jag har mycket att tacka er OCH mig själv för den tiden, även om när vi nu blickar tillbaka skrattar åt alla oseriösa grejer vi gjorde så fanns där ett allvar också. Den tiden gav mig en del av det självförtroende jag bär med mig i dag.
Mitt självförtroende har och är inte det bästa i alla situationer även om det kan tyckas så. Har haft mycket att tampas med i mitt liv.
Tack "Tärningar" för då och tack för nu!! Nu får det inte dröja 15 år till nästa gång!!Tärna fhsk 1996

Nu står jag där igen...ännu mer vuxen bland alla vuxna. Nervös, lite osäker men med ett mål. Ett mål för mig som bara jag kan fixa. En utmaning för min självkänsla.
Med vetskapen om att jag efter två år har utvecklats och stärkts i mig själv gör att jag vaknar nyfiken på morgonen, vaknar med livsglädje, med vetgirighet. En härlig känsla att bära med sig om dagarna.


Med nyfikenhet


Pajkastn.....menar bakning :)

Med god hjälp av två små yrväder fick vi i hop en väldans god äppelpaj!
Båda två var noga med att  tvätta händerna, duktiga med knivarna...mycket "kan själv"!

 

 

  
sen hände nåt......mmm så gott det smakade tyckte Molly :)

Dagens fråga..

Kan man verkligen vara HELT sann mot sig själv?
Hur ska man vara då?


Självstudiedag

Nu har jag insett att jag blir tvungen att utnyttja mina självstudier på ett konstruktivt sätt.
Det går inte att maska, dricka kaffe, tvätta mm
FOKUS heter det visst! Bestämma att just de här timmarna ska jag sitta och jobba.
I dag fungerade det riktigt bra....hm med vissa avbrott då...

efter en blöt cykeltur med lilla Malva........så var det dag att fokusera.

med regnet utanför och höst i luften blev det en riktigt mysig stund med kaffe,
mackor och tända ljus!

Bara att passa på när det känns så, lär ju bli värre misstänker jag!
Jag är i alla fall klar med mitt första inlämningsarbete på minst 16 år så jag är nöjd.
Sen om det blir godkänt är en annan femma :))


Nu ska jag ta och baka äppelpaj tillsammans med Mollan så vi har något att bjuda mormor o morfar på om en timme :)) MUMS

tisdag

Skoldags.
Händer en del roligt i dag med. Skolfoto och bowling med klassen :)
Blir kanon...förutom att regnet ÖSER ner .
men det är dags att inse...Hösten är hääär!!!

PUSSSSSS 

MÅNDAG

Kommer att bli en härlig vecka!!!
Nu drar jag igång med träningen på allvar.
Boxercise månd o onsdag. Ett par löprundor.
På tisdag ska vår klass bowla tillsammans efter skolan.
På torsdag ska jag träffa några coolingar från min fhsk tid på Tärna.
Har inte setts på  hm..16 år tror jag...
Sen har ju träningarna för ungarna kommit i gång med handboll, fotboll, ridning.....
Det känns som den här veckan är för kort :)

Laddar med lite bra musik så jag kommer i gång..


Happy days

I bland har man såna dagar som bara är bäst!!!!!
Älskar dom dagarna och önskar alla att få ha dom.
Inte för ofta, bara lagom ofta så man riktigt kan njuta av dom.
Fredagen var en sån dag...en sån jag njöt av ♥
Hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa.
Nu är jag bra på att bli glad av stora som av små saker så jag är säker på att tillfällen kommer :)
Godtrogen

Är jag för godtrogen?
Var till västerås och behövde gå på toa innan vi skulle hem.
Hade ingen 5krona men tänkte att det fixar sig ändå. En toalett, skötrummet var upptaget så jag väntade och tänkte att jag kunde smita in efter den som var där.
En kvinna med en dotter i ca 12 års åldern kom ut (dom hade ju egentligen inget där att göra tänkte jag på efteråt). Jag log och såg trevlig ut, anser jag. Tog tag i dörren för att hålla upp den. Kvinnan tog då ett ordentligt tag och drog igen den efter sig. Jag hann ta i igen och då vände hon sig om för att sparka igen den. Jag höll fast och tittade förvånat på henne. Hon stirrade rätt in i mitt ansikte och snäste - Varför tror du att jag ska betala åt dig??? Hoppsan! Jag gav igen med - Har inte du betalat för dig? Om jag sen gör rätt för mig eller inte är väl min ensak....
Sen vände jag mig om och sa - Hoppas du mår bra av att vara otrevlig mot folk du möter!

Sen gick jag in på toa medans jag sa en massa fula ord!

När jag kom ut ur butiken såg jag kvinnan o dottern. Det var sååå nära att jag gick dit  för att säga några ord...
"Hoppas din dotter har andra vuxna förebilder än dig, som kan lära henne att vara trevlig mot andra människor. Du hade ju inte en aning om varför jag var tvungen att gå in på toaletten..Jag kanske mådde dåligt och behövde vatten, jag kanske hade ett barn som kräkts och behövde papper...du hade ingen aning..."


så här kände jag mig :p


Testing

Måste ju testa nya datorn.
Har varit och köpt en idag. Jag fick egentligen inte göra det utan att stora sonen var med men så självständig som jag försöker vara skulle jag fixa det själv.
Först på NetonNet ringde jag till honom för att få lite goda råd.
-Du ska se till att den har det o det o det.....efter max 2 minuter kom ett sms.
" Du ska helst ha 4gb RAM.En intel i 5 med 4 kärnor eller en AMD med 4 kärnor.
ca 500gb hårddisk. Resten är en smaksak...."
Okej vi tog en tur till mediamarket också. Där bad jag om hjälp och visade smset.
Det slutade med att vi var tillbaka på Net on Net där jag av en slump fick syn på den här datorn som hade allt utom kanske det där med 4 kärnor .
Visst är jag självständig men jag är bra på att erkänna att jag inte kan allt...bara nästan :)


Testat webcamen.....kolla groparna underögonen...eller påsarna/emmie

Det är jag det

Jag är kvinna- En envis sådan......
Jag har svårt att erkänna fel och misstag.
Men jag kan erkänna om jag känner att det kanske inte riktigt gått som planerat..eller om jag som vanligt gjort missen att överhuvudtaget planera...

okej..bara att krypa till korset....
Jag köpte ju en bil..en liten fiin bil.
Den är perfekt, jag älskar den!!! Den är skön att köra, härligt ljud i stereon, bensinsnål, cool...Den har allt!
En liten, liten miss bara.
Jag skulle pendla. Själv. Trodde jag.
Nu fanns det TVÅ från Sala på min kurs. Det går inte att klämma in i min lilla bil.....
Den lilla missen resulterar i att jag , när jag kör får ta vår buss. När de andra kör får jag pendla....ut till Grällsta :/

Men det gör inget!! Jag är glad ändå och Ronja har något att övningsköra i :) det var ju också med i planeringen!!

Nu har jag halvt erkänt ett halvt misstag så nu får det räcka :p

Vi gillar den i allafall...lilla Pärlan ♥


RSS 2.0