Nu händer det!

Nu flyger första ungen ur boet! Lilla Elias 16 år ska pröva vingarna ordentligt.
Efter ett par vändningar har han nu bestämt sig för Travskolan Vången ovanför Östersund...60 mil från mamma o pappa.
Det blev mycket som skulle ordnas på kort tid men nu är det mesta klart. Syskonen har en efter en varit in till brorsan för att säga hejdå! Känns lite konstigt. Vi går in i en ny tid, en ny era har börjat för familjen Strandberg!!
Samtidigt som detta händer håller Robin på att söka jobb, säsongsjobb i Sälen. Det innebär att han också har tänkt ge sig av hemmifrån.
Undrar om det kommer att märkas någon skillnad när ett stort barn flyttar, jag menar med tvätt, disk, mat o sånt!!??
En sak är säkert! Det kommer att bli bra! Är barnen glada så är vi glada! 
Puss lillpojken Jag älskar dig<3<3<3<3

Gröna Lund!!!!!

En toppen dag. Åkte runt 8 på morronen i ösregn! En optimistisk mamma som beställt fint väder just denna dag talade om för familjen att inga regnkläder behövdes. Regnet fortsatte att ösa ner..... väl på parkeringen regnade det fortfarande. Äh tankte mamman, vi äter i bilen innan vi går in så slipper vi släpa på maten. Sagt o gjort, sallad som brunch. Lagom när vi ätit färdigt gav regnet upp. Sen hade vi uppehåll resten av dagen!
Jag som inte skulle åka vissa attraktioner gav mig rätt snart upp i frittfall tilt, det var jätte häftigt även om jag undrade vad jag gjorde där när jag hängde över djurgården. Elias undrade nog oxå vad lilla mamma hade där att göra. Jag skrek o försökte avbryta skriket men det var omöjligt eftersom jag inte kunde dra efter andan, konstig känsla.
Kvasten, lustiga huset, vilda musen mm även uppskjutet/katapulten hann jag med!
Så himla roligt att göra sånt som barna gillar...en hel dag! Hamburgare, glass o våfflor blev det oxå.
Tack alla ungar för att ni gör min dag<3<3<3

Här fastnar Albin :)

På väg! Elias, jag o Ronja

Mina flickor i kärlekstunneln...jag fick åka själv...kändes lite desperat (micke var o åt hamburgare)

Här är jag i full fart!

Här börjar några må lite dåligt, för någon snurrade det hela kvällen :)

Herre gud

Vad är det man ger sig in på!?
Helt plötsligt vill Ronja flytta ner i källaren, ett rum som det är intryckt en massa S K I T /skräp. Okej det låter till en början som en rätt bra ide eftersom lillskruttan då skulle kunna få ett eget rum.
En sak som jag inte riktigt räknat med är allt "mer jobb" som följer. Suck o stön, nu har jag i alla fall dragit igång projektet.
Ronja var överlycklig att vi skulle sätta i gång o jag räknade med hjälp från henne. Vi började med att byta rum mellan Albin o Malte eftersom Albin sover så dåligt i sitt rum. Malte ska få en stor säng som står nere i det rum som Ronja ska ha så för att kunna få bort den började vi i den änden. Ja Ronja skulle ju "hjälpa" till i fem minuter ungefär..... hon satt o tittade....sms:ade...och annat som inte hade med rummen att göra. Efter ett par timmar kommer hon - Oj har du fått upp sängen??? Vad fort det gick!!! Förbaskade lata unge! Hon får fixa sitt rum själv! Jag drar igång det sen går jag o gör nått annat ha ha rätt åt henne!

(jag kommer att få skit för den här bilden, lovar)

Strunt i det nu. I morron ska vi till Gröna lund. Jag, Micke o de sex största barnen. Ska bli riktigt kul! Jag ska INTE åka insane, fritt fall, uppskjutet. Eller förresten, jag kanske ska i alla fall. Bara kanske! Jag har ju lite svårt att inte anta utmaningar så vi får väll se.....forts följer

Gratis nöje!

Vi har en perfekt altan där vi kan sitta i morgonsolen o äta frukost eller bara ha det skönt i skuggan en varm dag. Dessutom bjuds det allt som oftast på föreställningar av olika slag.....tvärs över gatan på granngården! Tack kära granne för all underhållning du (omedvetet) ger. Under några dagar den här sommaren har vi kunnat titta på när hon målat...mycket intressant, en speciell teknik. Jag har nästan suttit med mobilen, beredd att slå 112 ifall att hon skulle dråsa ner från byggnadsställningen (det höll faktiskt på att hända ett par gånger). Det gick så långt att jag tog fram kameran för att fota snyggingen, i bikini o solhatt. Tyvärr går det  inte att fånga hela härligheten på stillbild haha men härligt är det! Dessutom pratar hon hela tiden när hon målar, även om ingen lyssnar :D


Heja grannen!!! 
(Psst! säg till om jag ska ta bort fotona)

Gooosigt

I dag har jag varit o hälsat på en liiiten bebis. En snäll å söt sådan. Mmmm vad gott o snusa lite på det lilla huvudet! Han skrattade o jollrade....men NEJ jag blir inte bebis sugen,,inte på en egen. Låna skulle jag kunna göra hur mycket som helst! Men nu har åldern tagit ut sin rätt :) Inga barn efter fyrtio! Jag har ju ändå gjort så gott jag kunnat för att hinna få några;) 8 st... ibland glömmer jag att det är många eftersom det är vardag för mig så rätt vad det är kryllar det av ungar o man tänker - Är verkligen det mina, alla fina barn. Ja stolt det är jag, jätte stolt över alla 8!!
Nu blir det godnatt... i morron är det jobb igen!

BVC för vuxna

Nu har jag varit där. På BVC för vuxna. Lite nervöst för en del kanske. Börjar med invägning.....min viktkurva ligger lite ovanför medel linjen. Nåja det ska vi nog råda bot på. Inget småätande mellan måltiderna, mat var fjärde timme, frukt o grönt. Efter invägningen hör jag lite gnäll från något håll, skratt från ett annat. Själv är jag nöjd o belåten.
Det låter verkligen som BVC men som alla säkert förstår är jag ironisk. Jag var till viktväktarn för att göra något åt något som jag egentligen inte ser som nåt större problem....vikten. Efter en tidigare STOR övervikt känns inte dom här ca tio kilona som ett jätte bekymmer men, men fåfäng som jag är vill jag komma i lite snygga kläder till hösten och envis som jag är kommer jag med stor sannolikhet att göra det. Skam den som ger sig. Hade i alla fall trots en lång sommar lyckats hålla mina kilon på plats. Jag återkommer om detta så småning om så får ni veta hur det går.

Grattis mamma!!! <3

Min kära mamma fyller år! ( i går) Vi kommer idag! Malte blev lovad bullar o kakor o längtar efter mormor.
Grattis älskade mamma<3

och skål på dig!

BRÖLLOPSDAG i dag
18 år har vi varit gifta min man o jag. År av glädje, lycka, kärlek, även en liten dos av sorg har vi hunnit med.
Många år har vi kvar tillsammans, mängder av kärlek att ge varandra och våra barn.
Micke du är verkligen den jag vill ha, den jag litar på, den jag längtar efter, den jag vill fortsätta åldras med, den jag älskar mest....

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

En kändis?

Nej "bara" Albins fröken! Vi har inte träffats på hela sommaren. Brukar annars stöta på varandra på lördagarna i sala.
Härom veckan fick jag syn på henne utanför gallerian där hon stod o pratade med någon, i ett livligt samtal:) Jag ville inte störa och hade  dessutom sällskap av en boende på mitt jobb. Gick in på gallerian. När vi väl skyndar ut igen får jag syn på skolfröken igen...på samma ställe....med samma människor....i ett fortfarande livligt samtal...efter nästan en timme! Jag ler för mig själv och ser fram mot lördagarna på stan ;) kram till dig!

Åh vad jag saknar..

Min familj!!! Den här veckan har jag jobbat huuuur många timmar som helst. Har knappt sett min familj:( men snart börjar skolan o semestrar är slut, då blir det lugnare...tror jag.
Om 30 minuter är det en ny dag och vår bröllopsdag! 18 år. Det är länge. Jag träffade en gammal lärare i går  undrade hur många barn jag hade nu. Vi samtalade en stund och han avslutade med att säga....med samma karl! Det är unikt. Jaa säger jag och det känns jäkligt bra!!!
Och det gör det, känns bra alltså! Vi är fortfarande tillsammans<3 Och vi älskar varandra!
PUSS ÄLSKLING JAG ÄLSKAR DIG!!!!

Modig...och mogen!

Du är så bra!
Det var ett modigt beslut att flytta 60 mil för att gå i skola...en dröm sedan många år!
Saker och ting förändras.
Nu har du tagit ett nytt modigt beslut, ett moget beslut.
Att våga visa att man ändrat sig trots påtryckningar och "veta bäst" attityder från andra.
Tack Elias för att du visat en vuxen sida.
Stå på dig, du kan bli det du vill!!!
Älskar dig <3

Nu är sommaren här

Ja äntligen eller igen kanske!? Solen skiner och det är så varmt, så varmt! Men ändå känns det på något sätt att sommaren går mot sitt slut. Mornarna är klara och daggen har lagt fina droppar i gräset, kvällarna blir snabbt mörka, känslan av att vilja mysa under en filt infinner sig, badstranden drar men inte lika mycket. Konstigt är det i alla fall eftersom det är sommar flera veckor till.
Här har jag sparat en glimt av sommaren.......

En prinsessa i solskenet

Kompisbad, Malte , Julia o Molly
 
Lerbad, MalteTrångt i vår pool


Mer plats i grannens :)

RSS 2.0