HÄRLIGT

Badhuset i sala, hel skön dag tillsammans. Barnen är jätte duktiga på att röra sig i vattnet vare sig dom kan simma eller ej. M.M älskade vågorna, skrattade så det hördes i hela badhuset.

BÖRJAR BLI HÖST

Nu är hösten här med färgglada löv och kyliga dagar, tråkigt? Nej, känn efter! Det är jätte mysigt att gå ut med varma kläder, rygga med kaffe och oboy ,ett par mackor. Vi plockar lite löv, pinnar och kottar. Maten smakar bättre efter en förmiddag i höstluften, mmm så skönt med en stunds vila. Eftermiddagen går åt till att göra en mobil av pinnar och kottar, jätte fin. Kvällsmys med tända ljus, under en filt när dom små kommit i säng, kanske något stort barn kommer och kryper ner isoffan..... Helt underbart!
TA VARA PÅ HÖSTEN <3

IBLAND ÄR DET TUFFT!!!

Nu är vi (familjen) i en period där det går som en bergodalbana. Många konflikter med mellanpojkarna och en del "jobbigheter" med mellantjejen. Det gäller att bita i hop och tänka att allt går att lösa.
Helt plötsligt märker man hur stor barnen försöker underlätta på olika vis JAG ÄLSKAR ER VET NI!

Nu kommer snart pappan och moppefanatikern hem med en beg. moppe så nu blir det lugnt på den fronten, tjat-fronten.

Jag älskar hela min stora familj , skulle ta ner månen och alla stjärnorna om jag kunde ni är värda allt!

tjoho

hej hej jag hjälper min mamma med bloggen. SOM VANLIGT !!!!!!!/Homsssss


Utkast: ...


När allt känns tungt.....

Förkylningar, trotsiga barn, lata tonåringar, stökigt, irriterande cyklar I huset, suck.
Plötslig är det som om solen börjar lysa när Homsan erbjuder sig att ha Mollan en natt så jag ska få sova och slippa gå upp kl6.
TACK MIN ÄLSKADE UNGE, det är sånt som värmer PUSS PÅ DIG

RSS 2.0