LITE KVÄLLSMYS

I vår familj är det viktigt med fredags/lördagsmys. Igår köpte vi hem till att dippa grönsaker på kvällen. Först ska mellan barnen vara med och hjälpa till det är en del av myset, att skära grönsaker och blanda dippsåser. Efter mycket skärande dukas det fram framför tv:n. När alla är mätta (alla var faktiskt hemma) konstaterar jag att på en halvtimme har vi ätit upp 1 KILO morötter, 7 paprikor, 1 LITER gräddfil, helt normalt för oss!!!!

ALLA MINA UNDERBARA BARN

image13
image14
image15
image16
image18
image19
image20
MOLLAN 7MÅN
M.M 2 ÅR
ABBE 7,5 ÅR
EMSAN 10,5 ÅR
EDDE 10,5 ÅR
HOMSAN 16 & ELLI 14,5 ÅR
HOBSON 18 ÅR

ÄVENTYRSBADET I BORLÄNGE 080322

Nästan hela familjen strandberg tog sikte mot Borlänge och en dag på äventyrsbadet. Alla var förväntansfulla. Jag satt och berättade för M.M vad vi skulle göra, bada, leka, äta..... PANNKAKORNA!!!!! Hoppsan dom glömde vi visst. Bäst att räkna ungar, tur alla var med. M:M var lite förskräckt till att börja med. Mollan tyckte det var hel skönt. Matdax, synd på pappas pannkakor men vi hade en massa annat gott med så alla blev nöjda. Lilltjejen somnade i vagnen o jag blev med släpad till vattenrutchbanan, nedklämd i ett däck for jag ner, kände mig mest som en valross eller nåt liknande. Har förresten upptäckt att yngsta dottern och jag är väldigt lika, valkar på ryggen och gropar i låren men skillnaden är att på henne är det gulligt !                                                                               
                                                                                          Här är Mollan och M.M visst ser det mysigt ut!!

DOPTJEJER

Homsan är Mollans gudmor,
hon vet att vi skickar Mollan till henne
när tonårstiden kommer, puss.

image4

PÅSKGODIS

Jag har äntligen tänkt uppdatera min blogg, eftersom jag är nybörjare så tar allt lite tid.
De senaste veckorna har vi haft dop och tvåårs kalas, full fart alltså. Nu nalkas påsken, köpte massor med godis. Jag stod där med mina överfulla påsar när en dam beklagade sig att såna här gånger handlade man alldeles för mycket, jag tittade på hennes påse som knappt var fylld till hälften så tog jag mina påsar som jag försökte smussla osynligt till kassan. okej, JAG HAR 8 BARN!!!

Lilla Mollan, bara några veckor.

image2

RSS 2.0