ST-HOLM

I kväll blir det  lite om stockholmsresan förra helgen, jag måste sitta i "lugn o ro".
Titta in senare!

SKÖNT LIV


EN LITEN LUNCH-STUND


MYS-STUND ABBE O MM


HOBSONs RELAX EFTER SKOLAN, ALLTID!

FREDAG :D

Åh, äntligen fredag. Efter en RIKTIGT tung vecka har vi äntligen kommit till helgen. Jag tänker se till att vi MYYYSER hela helgen, bara vara lediga o ha det skönt. Kanske åka till Ikea o äta där med ungarna, gå ut o åka skidor eller skridskor.
Mollan har haft feber hela veckan med en topp på 39,8, riktigt risig. Snorig, kladdig o rödmosig men ändå så glad!!
Har en läk tid på måndag. Turbulent vecka även på andra sätt det gäller att inte tappa modet!

MM o Mollan tjuvstartade fredagsmyset redan vid lunch, MM dukade vid skärbrädan i köket, där satt dom o åt makaronilåda.
Sen fick MM lite godis o titta på Kung Fu Panda på datorn. I HANS rum. När Abbe kom hem mös dom tillsammans.
Hitills har dom två mest retats o bråkat, men nu har dom äntligen funnit varandra. Dom har lekt i flera dagar, varit ute, lekt med hotweel bilar o annat. Det kanns riktigt bra.

HÄRLIGA KVÄLLAR

Jag älskar verkligen kvällarna när mina underbara tonåringar kommer med sina The o oboy muggar. sen sitter dom o surrar med varandra om allt o inget, ibland drar dom med mig i deras tjatter. HELT LJUVLIGT. Rätt var det är byter dom samtalsämne från håriga ben till styv i korken som tydligen är ett uttryck som dom inte hört o assosierar till nåt snusk, sen nyper o slår dom varandra , skrattar o tävlar om vem som är störst/minst . Det är inte klokt att man kan älska så mycket!!!!!<3

TV

Jag vet vem som bestämmer över fjärrkontrollen.

Jag är som jag är

Jag är sedan några år tillbaka medlem hos viktväktarna med viss framgång o lite motgång. När jag är motiverad följer jag deras rekomendationer, skriver o räknar vad jag äter. Nu är jag på gång.... hittade häromdagen ett häfte som jag fyller i vad jag ätit under veckan, på det stod det skrivet i bläck: MORSANS BIBEL!!/Homsan . Hm så illa är det väl inte? Visst, man blir lite ivrig ibland men bibel?
Okej, till min fyrtioårsdag ska kilona väck. Lvet ska bli lättare, jag ska leva längre o jag ska i mina levi`s jeans. Jag blir inte yngre o jag vill FAKTISKT inte vara det men jag känner mig ....BRA!

Lev väl o må bra 50 eller 150 kilo :D

Förvånad??

Nu överraskar jag allt! Genom att blogga. Det har varit tunt på den fronten men nu blir det bättre så titta in om ni vill.
Jag sitter o tittar på toppmodell 11, vad har hänt ? Undra om mina hjärnceller har tunnat ur av min låååångdragna förkylning, jag har säkert snytit ut flera tusen! Alltså eftersom JAG tittar på ett totalt IQ befriat tv program.
Min make åkte till Avesta för att hämta delar till lastbilen eftersom mekanikern fått med fel, nu ringde han och var tvungen att åka tillbaka igen, det var visst mer som var fel. Suck nu blir han sen o stackars Abbe som följde med kommer att vara så trött i morron.

På fredag åker jag o min man tillsammans med goda vänner till huvudstaden. Vi ska bo på hotell två nätter UTAN barn!!
Första gången vi sover utan barn på över 3 år! Det ska bli riktigt mysigt, Ska bara komma över separations ångesten!
2 barn ska vara hos mormor(tvillingarna). 1 hos moster (Abbe),Farmor kommer hit o passar småttingarna. De 3 stora sköter sig själva o hjälper om det behövs.
TACK O PUSS<3:D

"SJUKHUS"

Jag måste bara snabb blogga innan maten blir klar. Det är såå länge sen. Sjuka barn tar kraften ifrån mej. Jag tror vi bor i ett sjukhus alltså inte ett sjukhus utan ett hus med sjuka....barn o andra.

Här är lite upp piggande bilder i allafall.

Nyårsafton, SKÅL

Grädd ätande monster.

Guitarhero Heja Homs.

Dom andra tittar på.. kul när många gör nåt tillsammans!!

Rivstart

Morgonen började med ett illtjut, Mollan skrek rätt ut kl.06.01. Min kl ringde 06.15 suck o stön!! Väckte lite barn. Elly kom upp från källaren med en "pinne" i foten. Oj Oj Oj, då är han inte så tuff inte. Jag fick ta en tång o dra ut den efter mycket gnäll. När barnen gått till skolan somnar mollan om o MM vaknar. MM o jag får en riktigt lugn o mysig förmiddag tillsammans medan lillsnuttan sov. Väckte Hobson runt halv 11 till - du vet väl att jag inte börjar i dag muttrar han.(han trodde kl var 7).
Sen har dagen rullat på o den är inte slut än!! Emsan o Edde har sina pojk/flickvänner med hem efter skolan jag bjöd på fattiga riddare till mellis. Nu har dom gjort i ordning med filtar o kuddar för en mysig filmstund!! Det är bara det´att MM smiter in hela tiden. Nej nu måste jag hjälpa dom, ses sen!

TACK FÖR DET:D

Nej lilla gumman det är ju det jag sagt, du är ingen stadsmänniska och som Stina på saltkråkan skulle ha sagt - Å de e ja glad föör. Du hör hemma här i vår lilla håla.
Du är underbar när du kommer hem och styr o ställer - kl 20 i 11 SKA jag titta på tv ! Har du hängt mina kläder??? Här kommer kaxmaja nr 1!!


Imorron är det skolstart för fem av sex ungar, den sjätte börjar på måndag. Två små förblir hemma ett tag till.
Skönt när allt kommer i gång igen, nu ser vi fram mot sportlovet sen fjällenresan 14 mars.
Hoppas på en lugn natt utan snarkningar, hosta, vattendrickning och en massa annat.
SOV SÅ GOTT!!!

DET FINASTE...

Vi, min familj, min systers familj, min brors familj gav mamma o pappa det finaste vi har på ett anorlunda sätt. Det blev en uppskattad julklapp, en sådan man vill ha själv!!

JULGRANSKULOR.
Ena sidan när barnen är "stora". Fr vänster: Mollan,Hobson, Elly o överst Abbe.


Fr vänster Mollan, Hobson, Elly överst Abbe.


Fr vänster Edde,Emsan,MM överst Homsan.


Fr vänster Edde, Emsan, MM, överst Homsan.

Det ligger mycket kärlek i dessa handgjorda kulor. Sammanlagt  15 st .

Sart som vanligt.....

Nu är snart helgerna slut o allt blir som vanligt igen. Åtminstonde nästan. Ett nytt år för med sig nya utmaningar så vi väntar o ser vad 2009 för med sig. 2008 slutade med förkylningar o feber, nya året inleds likadant, jag hoppas det tyder på att vi averkar lite dåliga ting nu så blir resten av året mycket bra!! Jag tror att 2009 blir vårt år.

Jag är en lyckligt lottad mamma som har helt underbara barn o en underbar man!! Jag menar verkligen det :D <3
Läs föregående inlägg....
Två mornar i rad har jag fått komma upp till dukat frukostbord, Emsan har fixat o donat. I morse satt hon dessutom med MM i soffan o tittade på barnprogram medans jag sov färdigt. Tack hjärtat<3<3<3<3<3

Hörde precis att grannarna har magsjuka...... bara att hålla sig undan.

UNDERBARA<3<3

niärbäst!

Jag älskar min mamma och pappa jätte mycket!
Vet inte vad jag skulle göra utan er. Kanske inte visar det egentligen men så är det.
Hoppas ni förstår och vet det!
Massa lööve / R.

<3


ETT NYTT ÅR

Nu är det här året då Mollan fyller 2, MM ska sluta med napp, Abbe tänker börja på brottning, Emsan får äta godis, Edde blir mobilfreak, Elly flyttar??, Homsan blir 17, Hobson tar studenten, Pappa funderar på ny lastbil och jag, jag tänker inte äta en enda godisbit på ett helt år. Nu är det på pränt så då måste det hållas!!

Det har varit en kall start på det nya året. Vi hade min syster med familj här på nyårsafton. Rörit med alla barn men glatt o härligt. Homsan var på annat håll.
Malva, hunden var jätte rädd för smällarna hon bara skakade, lilla stackare.

På nyårsdagen var vi på en vinter utflykt till vår backe, 10 grader kallt. Friskt o skönt. Kul med lite snö när vi bara har frost här.

Idag den 2:a januari var vi till sala för att min man skulle "shoppa". På dressman hittade han billiga jeans men VÄGRADE att prova. Han måste ha någon sorts fobi mot provrum. Jag o Homsan försökte med allt!! Han tyckte att eftersom jeansen var så billiga så kunde han ta fyra par i olika storlekar, nåt par måste ju passa. Vi skratta o tillslut  gick han faktiskt med på att prova. Första paret kändes som en tvångströja, andra paret satt bra, enligt mig enligt honom skulle dom vara större. Herregud tur att jag är med när han ska köpa kläder. Flanellskjorta o manchesterkavaj, fy o usch.
Sen drog vi en repa upp till intersport. Hissen var trasig så småttingarna fick gå/bäras. In i provrum, bakom kläder, upp på träningscyklar, ja inte pappan utan småfolket. Jag blev alldeles svettig.

Nåja i morgon är en ny dag o jag hoppas min snart tre veckors förkylning ger sig snart!!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA

RSS 2.0