Veckan som gått

I måndags gjorde jag något jag lovat.
Jag brukar alltid försöka hålla vad jag sagt och det gjorde jag även den här gången.
Med mitt "gamla" jobb åkte jag för att hälsa på en tjej som flyttat till Vingåker. Jag har aldrig varit där men det hade Emil som körde. Med GPS, eniro och hans minne körde vi.....bara lite fel. Vilket visade sig på hemvägen att det inte alls var fel väg utan vi hade vänt i onödan :) Det var naturligtvis inte mitt fel ;)
V som vi hälsade på blev iaf väldigt glad när vi kom och det blev en toppen dag!! Hon blev nog trött på Emils o mitt gnabbande men hon tycker att det är roligt också. Vi bjöd henne på mat, vi gick på Vingåkers factory outlet. Tog en fika, besökte ett slott, kollade in Säfstaholmsträdet( vad nu det var för märkvärdigt) och tillslut tittade vi hur hon bodde.
Hemresan gick bra och vi missade en älg med bara ett par cm (kändes det som)!!! Nära var det! Jag kommer att sakna mina vänner men det lär inte vara sista gången vi ses :))
Vi har ju en dejt, jag och mina vänner! Får väl se om de inblandade vet när ;)


Vanessa o Emil :)

Vanessa framför slottet

Jag i slottsträdgården



Veckan fortsatte i full fart. Jag har tränat en gång än så länge, barnen har varit på dagis, skolan. Robin har kommit hem. Jag jobbar, Micke jobbar.
I morse, torsdag var det kallt ute. Ett par minus grader när jag åkte. Tjock is på rutan.
efter frukosten på fritids så var det ett barn som hade så bråttom ut, jag frågade varför. Jag ska ut och hoppa i frosten sa hon! Kul tyckte jag :) När jag kom ut runt 8 så såg jag några barn stå mitt ute på den stora fotbollsplanen och hoppa, tänk så härligt att vara barn <3
Slutade 12 idag och passade på att klippa gräset. Solen var riktigt varm o skön.
 Har faktiskt njutit av hela den här dagen :)
I morgon är det fredag och början på helgen. Träning runt ett på dan så kvällen blir fri. Härliga helg!!!!

Söndag

Började dagen tidigt med fukost framför en jättemysig film bara Micke o jag. Sen åkte Ronja o jag för att träna . Blev rätt ård träning i dag, jag ökade på vikterna på nästan alla maskiner. Med Edvins mp3 i örona gick det riktigt bra. Man får väl hoppas att det ger något resultat.
Ronja har fått låna hem en systemkamera från skolan, den prövade vi lite i dag. Vilka härliga bilder det går att ta med den.
På em blev det mat hos min lillasyster. Hon har fyllt år och vi skulle uppvakta henne. Jätte god mat, riktigt gott!!
Ungarna lekte hela tiden och hade skoj!
På hemvägen hämtade vi Edde som sovit hos en kompis.
Nu sover de små, snart de mellanstora också. Sen är det min tur.


En promenad i höstsolen


Lillasyster

Lucky L

Mitt lilla Gudbarn M

Emsan o Malte


Lilla jag

Svåger i lite reparations jobb, stopp i diskmaskinen....så lägligt när lilla fam Strandberg varit på besök.

Bästa kusinerna Malte o T

Helg

Tyvärr blev jobbet avblåst, men i gengäld fick jag spendera tiden med min familj.
Fredag em hamnade jag o Ronja på gymmet IGEN!! Nu tog vi i lite mer, så himmla skönt att bara tömma huvudet en stund, skönt att känna att kroppen får slita ordentligt.
Sen blev det idolmys, jag nöjde mig med vindruvor.

Lördag morgon åt vi frukost med tända ljus på bordet, Ronja o Kimmen var uppe tidigt dom med o gjorde oss sällskap.
Salas marknad blev det sen, regn i luften o riktigt höstigt. Micke o ungarna köpte en massa marknadsgodis o chokladtoppar.
Vi åkte till mormor o morfar där vi fikade, sen hem för att fixa mat. Hemgjord pizza till 10 pers....kul! Tog lite tid bara och det blev att äta i omgångar vartefter pizzorna blev klara. Gott iaf, jätte gott!!!
Sen hade vi gott om tid innan kvällen så vi åkte o hyrde film. Edvin skulle sova hos en klasskompis så honom släppte vi av i sala. Jag , Albin, Ronja o Kimmen var med. Nu har vi kollat en av filmerna. När klockan var 8 känndes det som den var tio minst.
Nu är klockan tio och det är dax att hoppa i säng så man orkar med morgondagens bravader. Träning, mat hos syrran och säkert en massa annat att göra!!
Godnatt!


Snart ett år sedan

Saker att se fram mot

I morgon har jag en efterlängtad träff! Ska dejta en fantastisk, trevlig, underbar person! Vi ska ta en fika på schelins med kaffe och nått smaskigt till, det är vi värda båda två ;)
Nu var det länge sen vi träffades så det finns en del att hinna prata om och det ser jag fram mot :)

I går fyllde min lillasyster år men uppvaktningen av henne tar vi på söndag, blir en trevlig em.
Min storebror har också fyllt år, GRATTIS Johan!!

Robin kommer hem!! På söndag, det blir härligt att få hem honom. Han ska plugga och ta lastbilskort o en massa andra körkort.

På lördag blir det ett dygns jobb igen. Det ska bli skoj!! Det är ett jobb jag verkligen tycker om!

Gym

Undra hur det nu var Ronja sa? Hon var lite nervös för gymmet så när vi kom in dit funderade jag om det var för att hon kanske skulle känna nån? Eller för att vi ser ut som två miffon fick jag till svar ;) Kul unge! Helt super för självkänslan!
Nu har vi i allafall gjort det, köpt gymkort. Den unga pigga dottern löste ett för ett halvår medans den betydligt äldre mamman löste för ett HELT år!!!!! Jag hinner nog ångra mig många gånger men eftersom jag är rätt målmedveten så kommer jag antagligen att kämpa på rätt bra där det här året.
I morgon lär ju vissa delar av kroppen kännas eller rättare sagt alla delar och muskler.
Nu tyckte jag ju att jag gjorde rätt bra i från mig för att vara första gången och det där med kondisen går ju att diskutera. Ärligt så tror jag att jag har betydligt bättre kondis än Ronja! Eller hur gumman ;)
Några av dom som jobbar på badhuset i sala måste ha funderat lite över mig i dag. Tisdagar är den dagen när jag åker med tvåorna från skolan till badet på em så jag hade varit där redan. Sen blev det gym. Efter det åkte vi o hämtade Emmie på sorf. Tillbaka o sola. Skjutsade Ronja till Kimmen. Tillbaka för att hämta Edvin. Det innebär att jag gick ut och in genom dörrarna till badhuset 8 ggr i dag :) Galet som vanligt :))


Åh herregud!!!

Nu har vi gjort det! Bokat tid med instruktör på gymmet, Ronja o jag.
Börjar panika lite...jag på gym...hårdkörning ett halvår...minst 3 gånger i veckan. Kommer nog inte att kunna gå efter de första gångerna dessutom har jag redan börjat hitta ursäkter för att minska min prestationsångest;) Ont i knäet, förkylning..ja det finns massor att ta till om det kniper!
Nej helt seriöst så är det på tiden att den här gamla mamman får sig ett lyft, alltså ett naturligt sådant som hon får kämpa sig till. Blir nog till att kämpa iaf men kul ska det bli!!!
I morgon ska vi mäta oss, i alla fall vissa delar av kroppen :) så får vi se vad som händer!!
Kommer med största sannolikhet mer om detta på bloggen sen :)


En typ före bild! Undra hur efter bilden ser ut :p

Helg

Den här helgen har varit lugn, så lugn som det går i vår familj.

Fredagkväll med Idol o temys tillsammans med tjejerna, Micke gjorde ett tappert försök men somnade i soffan...

Lördag och Micke fick för sig att han o jag skulle åka till Sala helt själva utan barn. Jag fick inte veta varför.
Vi lämnade Malte o Molly hos farmor innan vi åkte ner på stan. Bankomaten var vårt första besök där Micke tog ut pengar. Pengarna lämnade han sen över till mig med orden att dom ska vara slut innan vi åker hem. Jag har nog bråkat en del över att aldrig få gå utan barn och titta på kläder. Okej bara att börja..shoppa!!!!!  Gick runt och kollade lite innan det blev en mackfika på Johanssons. Väldigt lugnt o skönt!
Sen blev det en drive i Salas alla klädaffärer. En ullkappa, en röd topp, en lila cardigan, ett gult linne, en gul bolero och två par strumbyxor. Ändå blev det lite över till ett par stövlar jag tänkt köpa. En mysig fm i sala.
Humöret var på topp ända tills vi kom hem och jag skulle fixa mat...då blev jag så fruktansvärt irriterad på exakt allting. Konstigt hur snabbt det kan ändras.
På kvällen hade vi myys med godis o tända ljus, jag hade köpt vindruvor för att kunna låta bli godiset och det gick....inte bra :( Jag verkligen vräkte i mig all choklad jag hittade i skålen. Då förstod jag vad mina humörsvängningar och mitt godisbegär betydde! PMS så klart, helt klockrent!!!
Jaja kvällen slutade bra i alla fall.


Söndagmorgon, solen skiner. Maria o Lucas skulle komma men Lucas hade ont i magen så det blev inställt. Synd för jag hade sett fram mot nån timmes skvallrande. Vi fikade med rabarberpaj på fm och tog det lugnt. Sen åkte jag Micke o Molly till maxi för att storhandla. malte gick för att leka med Isac. Blev ett stopp på skopunkten oxå. Äntligen fick jag ett par nya stövlar!! Ronja o Emmie fick varsit par dom med. 
Handlingen gick bra med bara två toalett besök, lite klättrande i hyllor och plockande med diverse varor. Molly lyckades tigga åt sig ett diadem innan vi blev klara.
Hemma igen gick vi till vallokalen för att rösta  . Ronja debutröstade.
Nu sitter jag här med Ronja o hennes pojkvän o följer valvakan med ett halvt öga. Hoppas vi vaknar till ett bra styre :)


LOVE YOUR LIFE

LI Love life..


Its the true

stay beautiful.


Roligheter

Nu är verkligen hösten här. Det är då det gäller! Att skaffa lite kvalitetstid, så man mår bra!
Jag håller på att lägga upp en strategi för mitt vinterhalvår.

 #Bjuda hem folk, ofta

#Börja träna, minst två gånger i veckan på gym. De andra dagarna någon form av vardagsgympa.

#Egentid, t ex solarium, fika med vänner, bad med tända ljus.

#Tillsammanstid, skicka bort barnen en kväll, hotellweekend, retsturang besök, bio

#Familjetid, badhuset, skogen, fika på stan, lekparken.

Det finns en del som jag värderar högt i mitt liv, där jag ska bättra mig..NU

     


En egen stund

Efter en tidig morgon med trötta barn (och en trött mamma), en skoldag där allt kan hända fick jag lite egentid.
Tänk att ett besök hos frissan kan betyda så mycket, även om jag i lampskenet genom spegeln BARA såg min blåtira och påsarna under ögonen. Blä vad sliten man kan se ut i en del belysningar, jaja kanske i alla belysningar...till och med i mörker när  man nått en viss ålder.
Hur som helst så var det jätte skönt!! Att bara sitta där och låta nån pyssla om håret, kan också tillägga att det behövdes! Det blev en bra bit kortare och då tog hon bara det som behövdes.
Konstigt nog är jag aldrig nöjd även om det känns bra!


Här är jag


Sen blev det hämtning av småttingar hos mormor o morfar, Ronja hämtade vi upp vid ksk.
Bad och en mysstund fick vi också tid till.




Nu har vi "Idolmys" med te, bara tjejerna (Emmie, Ronja o Jag) <3


<3 

som att gå på lågstadiet

Jag säger ju att jag får lära mig en massa saker i skolan.
faktiskt viktiga grejer!
I dag lärde jag mig att man ska äta mackan uppochner.
Varför??
I matsalen på mellanmålet satt en tjej i tvåan. Hon bredde noggrant smör på sin hårdmacka sen la hon på en ostskiva och några gurkskivor.
Hon åt uppgurkskivorna o osten.
Pojken som satt tvärs över bordet sa <Du  äter mackan upp och ner.
<ja svarar flickan.
< Varför då undrar pojken?
< Smöret smakar ju mycket bättre då!

Logiskt?? Ja kanske om man tänker på att det är smöret som först hamnar på tungan om mackan är upp och ner :))


Veckan

Måndag : Malte kyrkis på em

Tisdag : Edvin trumpetlektion 15.30
             Emmie trumpetlektion 15.45
            Emmie o Edvin orkester 16
            Emmie ridskola 18.30
            Edvin handboll 20.00

Onsdag : Edvin handboll 18.00

Torsdag : Edvin handboll 20.30

Fredag : Albin handboll 19.00

Snart matcher på helgerna också...

och det här är 4 av åtta barn :)

Snart ska Ronja o jag klämma in gym o simtid här också, få bli medans de andra har sina träningar. Gäller att utnyttja tiden.

Efter två dagar hemma

Två dagar hemma med rätt pigga barn så är det nu dax att åka till jobbet.
I dag krävs det lite jobb att komma i ordning.
Ett tjockt lager smink så min vackra blåtira, som bara blir blåare inte ska synas så väldigt bra. Det är bara det att alla ser ändå så egentligen spelar det ingen roll :)
Halstabletter, te med honung behövs också för på min röst låter det som jag kommit i målbrottet ;)
Jaha det är den nakna sanningen om Petra Marie Strandberg...Dessutom håller jag på att beta av dom där förbaskat envisa kilona som bara kommer tillbaka, det är inte många men irriterande.

blåöga ;)

Äh ny dag nya tag, får väl glädjas åt att det inte regnar....än!!!

Kram

En hemmadag.

Jag är sällan sjuk, barnen är sällan sjuka. I dag blev jag hemma för att Malte var så fruktansvärt hostig hela eftermiddagen i går. Han fortsatte likadant i morse så jag ringde och sa att vi blev hemma.
Efter en timme så var han inte alls lika hostig men nu hade jag börjat snora istället. Det rinner ur näsao ögon. Bihålorna värker. Nässpray o alvedon.
Malte o Molly som var på bra humör hittade som vanligt på lite "grejer" att pyssla med.
Molly badade Maltes gosekossa i handfatet.
Dom gjorde en gubbe av min fina glasljusstake.
Hade picknick med chips på tv bänken.

På eftermiddagen kom Isac förbi och dom fick leka en stund. Lite matsäck på studsmattan.

Tillslut hade dom byggt ett "tåg" utanför Emmies rum. Emmie var där inne och kunde inte komma ut :)

Nu efter ett välbehövligt bad är det..........nästan lugnt. En mysig stund framför bolibompa med avbrott av lite hoppande från soffkanten.

Snart tänker jag stoppa ner dom i sängarna o bara njuta av lugnet :)


En ljusstaksgubbe med läkerol ögon


Mums med chips


kompisar, fast syrran bara följer efter



Tågstation


Emmie kommer inte ut

Jag har pillat in en ärta i näsan

Molly kom in till mig i köket, hon pratade omnågot och jag uppfattade att det var något med näsan.
- ta ett papper o snyt dig då, sa jag.
Molly tog ett papper, jag gick in i vardagsrummet och satte mig i soffan.
- fick du ut stenen? Frågade Micke.
- Vilken sten? Frågade jag.
- Molly hhar stoppat in en sten i näsan, sa Micke.
Molly kom och jag tittade i näsan. Såg inget. Neej sa jag hon har inget där.
-Joo sa Molly. Jag har en sten i näsan.
Efter en stunds kännande och tittande nös hon.
-Hade hon haft en sten så hade den kommit ut nu sa jag o skrattade.
-AAATJO....en nysning till och något landade på mitt knä. En sten :)
Den hade hon lyckats peta in riktigt långt!!
En liten Lisabeth?? Nej Molly heter hon och det lär ju inte vara sista gången något sånt här händer!!





Den årliga kräftskivan

Fest, fest o fest. Det låter som jag går på fest hela tiden men det gör jag inte.

Nu har vi haft vår kräftskiva för året.

Full fart på både stora och små.

De små hade ett eget bord eftersom vi inte lyckades skrapa fram stolar till alla.

Kräftorna gick åt, ost o ostkex, köttfärspaj, sallad och chokladrutor fanns också.

Några snapsar med glad sång till.

Jag fick för mig att jag skulle hämta en stereo som stod uppe på en garderob.

Jag är ju inte särskilt lång så jag fick kämpa lite för att den skulle komma ner. Stereon

 kom ner i lagom fart...efter kom högtalaren desto snabbare OCH hårdare...i mitt ansikte!!!

En blåtira rikare blev jag :) Blå och svullen på högra kinden, mycket vackert!

Och stereon, ja den fungerade inte ens ;)



Hela glada gänget


Robin o Adelina


En trio


Ronja o Kimmen


Min fina syster <3


systrar


Ett försök att få blåtiran på bild, men den syns inte! Kan bara tala om att den är riktigt blå i dag.

40 års fest :)

I går var det fest!
Åsa en av mina föredetta arbetskamrater fyllde 40. Dom från jobbet skulle gå dit och uppvakta och jag fick vara med!
En hur kul kväll som helst!!! Det är det alltid tillsammans med de här galet roliga tjejerna :))
Festen ordnades på mc klubben i sätra, god mat, gott dricka och trevligt folk! Kan inte bli så mycket bättre!
MariAnn la beslag på kameran mestadelen av tiden så lite roliga bilder blev det men jag lyckades fånga henne på bild med.


födelsedagsbarnet

jag och några av dom jag saknar

knasiga MariAnn

Ylva hänger i baren

Maria o jag

Ylva o jag

Kul var det i alla fall :) 

Fullt hus <3

I måndags kom Robin hem tillsammans med sin flickvän. 
Påkvällen var jag o Micke på föräldramöte, när vi kom hem blev jag alldeles varm. Utanför vårt hus stod Robins bil och Ronjas pojkväns bil. I köket var det full fart. Stora barn och något mindre barn. De två minsta sov gott i egna sängar, dom hade Emmie lagt. Det är just så här jag vill ha det, det jag önskar är bara att ha tid att njuta av det.


Robin o Adelina

Emmie, Albin, Molly, Malte, Micke, Ronja, Kimmen, Edvin
Visa S6302444.JPG i bildspel
och jag

En saknas förstås och det är Elias <3


viktigt vetande

I dag fick jag veta att Ufon det har det funnits ända sen 2: världskriget, att svarta hål suger in allt ljus och det ärdärför det heter s v a r t a hål. Jag fick veta att austronaterna har blytyngder i skorna så dom bara kan skutta lite i rymden, att en planet (minns inte vilken) har en ring runt fast på andra ledden:)
Jätte kul tycker jag!
Jag har också studerat grodor eller snarare paddor, lite svårt att veta skillnaden när dom är små.
Sen vet jag också att sill och lax inte är samma fisk ;)
Ungar!! :D



onsdag.....snart fredag,eller?

Sjutton också!!! Jag kom på en sak men då var det redan försent!
Jag  kom på att jag skulle fotodokumentera en morgon här i det Strandbergska huset för att lägga ut det på min blogg :)
Den här morgonen hade varit perfekt! I morgon blir det för tidigt för att det ska bli bra så jag får vänta till nästa vecka.
Nu ser jag fram mot helgen! På fredag ska jag hänga med "gamla" jobbet för att uppvakta en av tjejerna som fyller 40! Det ska bli kul att träffas, jag saknar dom!

En blivande 40 åring o jag :)

På lördag ska vi käka kräftor här hemma tillsammans med lite glada människor, vi hoppas på fullt hus :)

En glad kräfta :)


Back in time....

Var på föräldramöte på min gamla högstadieskola. Lite skumt men kul. Det mesta är sig väldigt likt, trapporna, bänkarna, skolsalarna. Det som inte var sig likt var lärarna. Jag vet inte vad det var, det kändes som lärarna var yngre än när jag gick där. Inte dom som fortfarande hänger kvar efter 25 år då men de andra. Eller? Det kanske kan vara så att jag är äldre och uppfattar dom som är mellan 35 o 50 som rätt jämngammla med mig?? Kan det vara så kanske? När jag gick där fanns det bara äldre lärare, dom var säkert minst 35 ;)
Min dåvarande klassföreståndare jobbar fortfarande kvar, han är mina tvillingars spansklärare nu. Även bildläraren och en speciallärare finns kvar.
Jag tror att det kommer att bli bra för tvillingarna, en bra klass fick vi höra. Bra lärare och ett stort engagemang både bland lärare och föräldrar.
Nu var det så att det behövdes två representanter ur varje klass till föräldrarådet. En mamma var snabb att hoppa på men sen blev det lite trögt. Jag har varit representant på Heden ett par gånger minst och har väl gjort mitt kan man tycka MEN har man inget att göra så ordnar det sig alltid. Jag sa att jag kunde ställa upp! Tycker att det känns spännande med en nygammal skola, nya människor och ett annat arbetsätt än på barnens gamla skola.



Badhuset :)

I dag var den efterlängtade dagen här...badhuset som vi lovat de små barnen.
Vi packade fika och åkte dit tills dom öppnade.
Malte o Molly tyckte att det var jätte kul. Emmie o Albin var också med. Jag tyckte att det var kallt överallt utom i lilla bassängen. Men skoj hade dom barnen! Vi köpte pizzabitar o korv. Fikade o drack kaffe. Härligt var det! Micke klättrade upp för klätterväggen och Albin tyckte att han var super häftig :)
Vi lämnade Albin o Emmie där medan vi handlade o hämtade Ronja. Det blev en lagom stund för dom att vara själva :)
Albin var stolt eftersom det var första gången han var själv där utan vuxna!
Eftermiddagen gick åt till lite trädgårdsstädning o gräsklippning. Senlite upprensning i Elias rum efetrsom Robin o Lina kommer hem i morgon o ska sova där.
Nu längtar jag verkligen efter vår stora pojke.

Lördag

I dag blev det Sala igen!! 3 gånger samma vecka. Det blev fika på johanssons med grannarna som vi träffade på stan.Mysigt! Efteråt smakadse vi av salas  längsta tårta som dom gjort och serverade av utanför cafet. 50 års jubileum och 50 meter tårta!!
På eftermiddagen kom samma grannar, Ylva
o Göte över för att uppvakta tvillingarna o Molly som fyllt år. Det blev fika igen!!

Så fin var Molly

paket fick hon också!

På kvällen efter maten skulle Ronja ha skjuts till stan så vi passade på att åka allehopa.
Vi skulle titta o lyssna på fyrverkerimusiken i stadsparken. När vi kom spelade dom bara o barnen var inte ett dugg intresserade.Det blev lekparken en lååång stund ist. När det var dax för fyrverkerierna gick vi tillbaka. Det började lite försiktigt sen blev det mer o mer.....när det äntligen blev lite fart då ville Malte o Molly åka hem. Jaha det var bara att gå till bilen, men det var ändå nästan slut!
En rolig o bra dag fick vi tillsammans.


Fredag

blev lite jagande på stan efter jeans åt Edvin.Med 5 barn var det så där lagom skoj...
Hittade i alla fall  det vi skulle till slut!!
När vi kom hem och insåg att det var fotboll på tvn så åkte tjejerna och jag in till sala för att hyra film.
Popcorn o myskväll i våran säng skulle det bli!
Nu är det så att vi har ingen tv i vårt rum så vi hämtade en tv modell lagom + en dvd. Fungerade inte...
Hämtade ett playstation ist. Fungerade inte..... Hämtade en tv modell liten. Fungerade inte..... Bytte tillbaka till dvd. Fungerade inte...... Tillslut!!! Liten tv + playstation...fungerade!!! Tog säkert en timme minst!!!
Nu började jag bli trött, ungarna hade redan ätit upp sitt popcorn, fotbollen nästan slut.
Vi tittade i alla fall på filmen, som jag sov lite då o då till, Emmie somnade snabbt o sov till hela, Ronja fick Albin att vilja sova hos henne  eftersom den var lite otäck! Ja så kan det gå! Mitt i allt kom pappan o ville lägga sig, bara det att sängen var redan överfull så han fick gå tillbaka till soffan igen...stackaren!

SÅ HÄR SÅG DET UT MEDAN VI VÄNTADE




försök nr 3??


försök nr 5???

försök nr 7???

Kan vi bara börja  titta nu?? kolla tvn i bakgrunden....

Torsdag em

Att sluta 12 på dagen är en lyx, man hinner med att göra något!
Den här em hade vi bestämt att vi skulle åka till lekaparken och ta med fika.
En perfekt dag :)
Solen värmde och det var riktigt skönt.
Emmie o hennes kompisar hade håltimme, så dom kom och hejade på oss ( Emmie tiggde lite pengar).
Sen fick vi sällskap en stund av Emil, som jag jobbat med i sommar. Det var kul att ses!
Fika, lek, sen hemfärd det blev en lagom eftermiddag för oss :)


Sen ankomst :(

Här har man turen att ha en "sovmorgon" i  veckan. Jag börjar inte förren 10 på onsdagar.Har juhur mycket tid som helst på morgonen......hinner duscha, bada barn, tvätta, dricka kaffe, lite dator...sen blir det bråttom!!
Tur att jag hade fixat matsäcken till Malte det första jag gjort på morgonen och packat väskorna.
Vi glömde att slänga soporna så dom blev stående i bilen (mums vilken härlig doft, när jag åkte hem från jobbet).
När jag skulle lämna småttingarna på förskolan hade storbarnen redan hunnit i väg till skogen. Så efter att ha lämnat Moll fick jag o Malte trava i väg för att hitta alla kompisar o fröknar. det tog ju några minuter extra och just dom minutrarna hade jag inte!
Jag kom fem minuter försent!!!!
Det värsta jag vet är att komma försent :( Dessutom när jag börjar så sen och har all tid i världen på mig......undra bara var den tiden tog vägen ;)


Några skogstroll förra hösten :)

Åhh vad jag saknar <3








RSS 2.0