Gotland ToR

Fredag eftermiddag stack vi i väg. Micke, Emmie och jag.
Efter ett antal förmaningar till de hemmavarande barnen var det Gotland, Robin och hans familj som hägrade.
Hemma lämnade vi Ronja med Malte, Molly, Edvin och Albin. Kimmen fanns med på ett hörn. Pizza, nudlar, snacks fanns i skåpen. Dom skulle ta hand om varandra fredag till lördag. Lördag fm hämtades de två yngsta utav mormor o morfar där dom tillbringade lördagen och natten till söndag.

Vi kom tidigt till båten så vi hade tid att ströva i hamnen, fotografera, titta på en söt ankfamilj.
Kl 20.05 åkte båten i väg med oss ombord. En helt fantastisk kväll. Vi hade en bra sittplats där vi åt vår matsäck och tryckte lite godis. Vändtia och poker roade vi oss med, jag säger som ungarna..."jag suger på poker" ;)

Första stoppet i Enköping, där blev det glass!

På kajen i Nynäs.

Vi njöt av solnedgången på däck. Alldeles stilla på havet. Tur det eftersom Emmie var rädd att det skulle blåsa och gunga!

Tunnbrödmacka

Kolla Emmie och kolla flickan på bokomslaget!!!

Solnedgång.

När vi kommit av båten åkte vi direkt till vandrarhemmet där vi skulle sova. Efter lite letande i mörkret hittade vi äntligen in. Kl var ju runt 12 när vi kom dit så det var bra svart!
Ett helt klart godkänt sovställe var det, jag sov väldigt bra.
Äntligen var det nära...halv 9 åkte vi mot Bogegatan. Så var vi där! Robin kom ut och mötte oss vid parkeringen och efter lite kramkalas bar vi upp kassarna med bebiskläder(efter Molly), bärsele, kläder till Robin, presenter till lillan från oss och nära o kära.
Åhh där var hon, det ljuvligaste man kan tänka sig!! Nu kan det ju vara så att jag är partisk men hon är förfärligt söt!!! En massa svart hår, en liten söt haka, långa fingrar och tår. Hon sov så vi tittade på henne lite försiktigt..
Vi blev bjudna på frukost. Jätte gott! Väl mottagna blev vi av Adelinas pappa(morfarn) och av de nyblivna föräldrarna.
Efter lite väntan vaknade äntligen det lilla hjärtat ♥
Bedårande är ett passande ord!!
Stora, vakna ögon som förvånat tittade på sina släktingar...lilla skruttan.
Ja, nu är man verkligen en farmor och Micke en farfar. Det känns bra!!
21 år var jag när min förstfödda kom till världen. 21 år i år är min förstfödda när hans förstfödda kom till världen!


  









Sen blev det staden Visby några timmar medans Adelina och Sandy fick vila. Robin följde med oss ett tag innan han åkte hem igen.
Vi strosade runt lite, letade mat...vilket man tycker borde vara lätt i Visby innerstad men om man nu inte vill äta en riktig måltid utan bara vill ha en macka så var det inte lätt...Micke och Emmie drabbades av blodsockerfall medans jag var pigg o glad ändå! Tillslut hittade vi ett ställe och det blev ett stort hål i plånboken men gott var det.
Glassbaren nästa och då kom Robin igen, han var sugen på glass :)
Vi satt i hamnen med utsikt över alla båtar.

  
Vid domkyrkan


Fin utsikt

Äntligen nåt i magen




 En sväng till stranden hann vi också med men det blev inget dopp, bara fötterna. Brr det var kallt i havet.




Sen handlade vi lite grillmat och pyttesmå blöjor som vi tog med ut till motorcykelklubben. Där blev det grillning tillsammans med Adelina, Robin, Peda ( morfarn igen). Jättegott med rökt(färsk) lax som Peda köpt. Potatissallad som an också gjort. Vi grillade korv, kött och hallomi. Sen fick vi hälsa på Linas bror med flickvän. Dom hade en lustig hund med sig :))




Lilla Sandy var inte på sitt bästa humör under kvällen, antagligen lite magknip. Robin och Adelina imponerade verkligen med deras lugn. Inte ett dugg stressade över Sandys skrik. Underbart att se deras tålamod och kärlek!
Vi avslutade kvällen hemma i lägenheten men då sov den lilla så gott och vi ville inte störa henne så vi pratade en stund innan vi for därifrån. Den här gången var det jobbigt att lämna vår son....nu är ju faktiskt Gotland o Visby hans hem...Adelina och Sandy hans familj. Även Peda har en plats i Robins nya liv. Som mamma vill man ju vara där som stöd åt dom men jag får försöka stötta på avstånd!






Farmors rynkor ;)







Dax för grillning.

Emmie fick vara spätta för en kväll, här bakpå Pedas HD :))

Härlig helg hade vi i alla fall. Lite kvalitetstid med varandra och med dom på Gotland.
Båtresan hem gick också bra även om vi var betydligt tröttare än på ditresan. Lite gungningar kände vi av när vi närmade oss Nynäshamn.
Barnen hemma mådde bra men var glada att vi var hemma!!!
V 29 reser vi dit igen!! Längtar ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0