RIKTIGT BRA DAG

Den lilla familjen har varit på utflykt! Lilla familjen det är Mamma, pappa, Edvin, Emmie, Albin, Malte o Molly. De tre stora är sällan med när vi är ute på äventyr.
I dag bar det av till Västerås där vi skulle förena nytta med nöje. Vallby var första stoppet. Vi kollade in getterna och dom små killingarna som var så söta. Kaniner, ankor, höns, får, hästar och ett par baggar fanns där. Sen träffade vi på ett par släktingar visserligen avlägsna och absolut inte från min sida av släktträdet.......


avlägsen släkting?

kollar in getter.

en "geting"

en stor häst.


Vi köpte glass som vi satt o åt i solskenet.

glass äta..

Vi åkte vidare och tog vägen förbi hamnen. Båtar, båtar o båtar folk som höll på att putsa o feja sin dyrgripar.....det är nog lite som att åka till sommarstugan. Sitta där med sin picknickkorg o njuta av att ha en skön båtsäsong framför sig.

Micke passade på att åka förbi flygplatsen oxå. Där stannade vi för att förhoppningsvis få se ett plan starta eller landa. - flygplan...flygplan tjatade Malte men tji fick vi inte ett enda ett i rörelse. Några stillastående såg vi och en helikopter.

Next stop var Mc donalds på hälla(börjar bli dyrt när dom inte nöjer sig med happy meal längre) lite mat i magen och vidare in på ToysRus. Jätte kul att hänga på Molly o Malte...från leksak till leksak, pröva allt. Pappan smälte och köpte en liten dockvagn till prinsessan.

Mc Donalds mums

Från V-ås åkte vi direkt till sala för att hämta Ronja, som förhoppningsvis längtade lite hem!
När vi kom hem blev det vin ute på baksidan, lek o studs på studsmattan innan vi grillade goda korvar. Efter maten tog vi en promenad sen stoppades de båda små i badet innan sänggång.
En jatte härlig dag utan en massa måsten!
Justja vi köpte present åt Ronja som fyller 17 i morron men jag kan inte avslöja vad det blev ifa hon läser bloggen innan hon får den! :)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0