FRIDAY

Slutet på veckan!
Rivstart med förberedelser för småttingarna som skulle bli fotograferade på dagis. Molly vägrade att borsta håret och Malte orkade inte kliva ur sängen.... Nåja vi kom i väg tillslut och i bilen hade jag kvällen innan ställt en soppåse som jag förträngt...mmm så gott det luktade :(.När vi kom till förskolan visade det sig att jag glömt fotolappen som skulle fyllas i.... Ahh i bland går allt så bra!! Men eftersom humöret var på topp så ordnade det sig ändå med lappen och soporna var jag och slängde.
Körde faktiskt väldigt lugnt ut till Tomta där mina pendlarvänner väntade. Det var halt på vägen så fint och försiktigt..
När jag kommer in i skolan så är det kaffeautomaten som gäller..på direkten!!! Muggen brukar jag förvara i mitt skåp..som jag glömt nyckeln till!!!!  Panik!! Känner mig som Sunes pappa....
SPOLA FRAM 8 MIN....
Jag fick leta i skåpen där man om man har tur kan låna muggar och jag hade tur, eller alla andra hade tur eftersom jag slapp bli sur o grinig av coffeinbrist..
Familjerätten var och föreläste för oss. Bra föreläsning som väckte både tankar och känslor. Vi håller på med en tung del i vår utbildning där vi läser om barn och unga som far illa. Övergrepp och andra missförhållanden...
Just därför fick vi sluta efter lunch för att hinna andas. Jag hann med en kopp kaffe till innan mina två största älskade barn kom och hämtade mig.
Vi åkte till erikslund för att handla. Robin passade på att äta mellanmål. Det var "provsmaksdag". Jag o Ronja var tvugna att ta så han fick vårt med :)
Efter handlingen blev det skoprovning utan att hitta det vi ville ha.. sen blev jag o dottern avsläppta på stan medans Robin åkte för att hämta en kompis o uträtta några ärenden.
Vi tjejer har köpstopp efter Ullareds resan....kul att gå på stan...
Meen man är inte sämre kvinna än att stoppet går att häva :)
Hittade en ursnygg kavaj på Veromoda, gick inte att motstå :)
Jag är egentligen inte en kavajtjej men tycker att det är väldigt fint på andra så jag testar.
Fick plötsligt på kvällskvisten för mig att jag skulle pröva lite kläder och olika kombinationer.
Hade inte provat allt jag köpte på Ullared så det var ju kul.
Ny kavaj och nya jeans
sen höll jag på att greja med håret en stund. Resultatet kunde bli bättre..
Sen landade vi i soffan för fredagsmys med grönsaksdipp. pappan somnade på 5 minuter och vi fick väcka honom stup i ett för att få slut på snarkningarna.
Ha en fin fredag..världens bästa <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0