Back in time....

Var på föräldramöte på min gamla högstadieskola. Lite skumt men kul. Det mesta är sig väldigt likt, trapporna, bänkarna, skolsalarna. Det som inte var sig likt var lärarna. Jag vet inte vad det var, det kändes som lärarna var yngre än när jag gick där. Inte dom som fortfarande hänger kvar efter 25 år då men de andra. Eller? Det kanske kan vara så att jag är äldre och uppfattar dom som är mellan 35 o 50 som rätt jämngammla med mig?? Kan det vara så kanske? När jag gick där fanns det bara äldre lärare, dom var säkert minst 35 ;)
Min dåvarande klassföreståndare jobbar fortfarande kvar, han är mina tvillingars spansklärare nu. Även bildläraren och en speciallärare finns kvar.
Jag tror att det kommer att bli bra för tvillingarna, en bra klass fick vi höra. Bra lärare och ett stort engagemang både bland lärare och föräldrar.
Nu var det så att det behövdes två representanter ur varje klass till föräldrarådet. En mamma var snabb att hoppa på men sen blev det lite trögt. Jag har varit representant på Heden ett par gånger minst och har väl gjort mitt kan man tycka MEN har man inget att göra så ordnar det sig alltid. Jag sa att jag kunde ställa upp! Tycker att det känns spännande med en nygammal skola, nya människor och ett annat arbetsätt än på barnens gamla skola.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0