VÄDUREN

Stjärntecken vädur Stjärntecken vädur

21 mars – 20 april

Är du född i vädurens stjärntecken? Då är du förmodligen en utåtriktad och mycket energisk person. Du är ivrig och engagerad, har mycket och starka åsikter – som du gärna uttrycker. Väduren är ingen kappvändare, nej de står för sin åsikt och säger vad de tycker, gärna rakt ut, må så vara om det får en och annan att känna sig obekväm.

En vädur kan vara lite excentrisk, man kommer ihåg dem för att de är så speciella. De blir uttråkade om vardagen rullar på i samma stil som den alltid gjort, nej, vädurar behöver förändring för att inte stagnera. Då slocknar deras eld.

Väduren är en risktagare, ”better safe than sorry” verkar inte vara deras motto. De är kända för att alltid ha en massa projekt på gång, givetvis är de själva ledaren över dessa projekt. En positiv sida hos vädurar är att de är otroligt aktiva och tar initiativ till roliga saker, det negativa är att de ofta är alltför ofokuserade och saknar tålamod. Det ska gå snabbt och de förväntar sig att resultatet ska bli precis som de tänkt sig eftersom vädurar tycker om kontroll.

Väduren är tuff och orädd, ställer sig gärna upp och hävdar sig även om det skulle innebära att de får hela världen emot sig. Det finns inga gråzoner för dessa individer utan känslorna är ofta starka och definierade. De tycker om att leda andra människor och kan upplevas som lite ”bossiga”. Vädurar kan ha problem med att se sig själva i underordnad ställning och hatar att komma på andra plats. De vill vara vinnare – helst på mer än ett område!




Stjärntecknet väduren passar ihop med...

Vädur och vädur: Det här kan bli ett spännande förhållande men ni vill båda vara dominanta vilket kan ställa till problem. Kanske kommer ni att bråka mycket.

Vädur och oxe: Väduren kan bli lite uttråkad av oxens liv som gärna går framåt i sakta mak. Kanske finner väduren oxen lite oinspirerande? Det kan också bli tjafs om pengar eftersom oxen är sparsam av sig medan väduren kan vara lite slösaktig. Er kärlek fungerar bäst på kort sikt.

Vädur och tvilling: Ni passar utmärkt ihop eftersom båda är väldigt aktiva och initiativrika, ni tråkar inte ut varandra. Väduren vill dominera men tvillingen kan bemästra honom/henne och på så sätt kompletterar ni varandra.

Vädur och kräfta: De här två stjärntecknen brukar inte passa ihop så bra. Kräftan är lite för försiktig av sig för att väduren ska få tillräckligt mycket stimulans. Kanske vill kräftan stanna hemma på fredagskvällen medan väduren hellre går ut och roar sig? Så kan det vara även i sängen.

Vädur och lejon: Två mycket intensiva och egocentriska stjärntecken som båda vill vara den dominanta parten. Er kärlek kan fungera om väduren ger lejonet tillräckligt mycket komplimanger. Det är viktigt att ni försöker lyssna på varandras känslor och behov.

Vädur och jungfru: Er kärlek blir kanske inte så långvarig. Heta känslor kan uppstå eftersom vädurens rättframma sätt charmar jungfrun och får denne att finna väduren spännande. Men på längre sikt kan det uppstå konflikter eftersom väduren är så ohämmad medan jungfrun är väldigt kritisk. Jungfrun vill att saker och ting ska bli gjorda på rätt sätt (alltså hans/hennes sätt!). Förhållandet kan fungera om ni verkligen jobbar på det.

Vädur och våg: Ni passar utmärkt ihop i korta och mer tillfälliga relationer och er kärlek blir spännande. Båda är mycket öppensinnade när det gäller kärlek och det som händer i sängen. Kanske är vågen ännu lite mer för experiment och tenderar också att idealisera lite väl mycket. Väduren kan eventuellt upplevas lite väl krävande medan vågen tenderar att inte vara tillräckligt beundrande.

Vädur och skorpion: I sängen kan ni få det spännande men förhållandet kan också förstöras eftersom båda stjärntecknen kan vara lite väl kontrollerande. Ni är benägna att ofta hamna i gräl eftersom båda är ganska starka personligheter med egna viljor.

Vädur och skytt: Väduren och skytten passar bra ihop. Båda är aktiva och spontana och älskar att umgås med folk. Det här är en kärlek som kan hålla länge eftersom ni tänker lika och har väldigt kul tillsammans.

Vädur och stenbock: Dessa två stjärntecken i kombination bäddar för en inte så lyckad relation. Väduren blir rastlös av stenbocken. Stenbocken kan också vara ganska dominant precis som väduren och därför kan konflikter uppstå. Väduren kan också upplevas som en alltför stor risktagare för att stenbocken ska orka med.

Vädur och vattuman:
Det här förhållandet kan bli stormigt och intressant. Väduren kommer förmodligen att bli den dominanta parten. Det är viktigt att båda försöker kämpa för att förstå varandra. Ni kan fungera även i en lång relation.

Vädur och fisk: På papperet ser de här stjärntecknen inte ut att passa så bra ihop. Väduren kan köra över fisken och kanske även bli uttråkad av denne. Om väduren kan få fisken att inte vara så blyg kan man åstadkomma ett mer intressant förhållande där man hjälper varandra. Framförallt i sängkammaren kan fisken väcka mycket intresse hos väduren.



Jag är vädur, min man är stenbock...hur har vi lyckats så här länge??

                                                 

Kommentarer
Postat av: lillasystern

Är inte mannen din född på gränsen mellan två tecken?? .............det kan vara förklaringen <3

2010-11-18 @ 21:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0