Gotland

Äntligen har jag varit på Gotland!! Helt oplanerat kom vi oss för att åka dit, mest tack vare Robin och flickvännen Lina som bor där! TACK!!
Vi fick nästan en vecka med strålande väder och riktig semesterkänsla.

Jag börjar från början....
Vi reser från Sätrabrunn ca 19.00, alla utom Ronja som åker tåg tillsammans med sin kompis Maria.
Vi kommer till gamla affären! Ni som bor här vet hur långt det är.....ett par 100 meter kanske...Jag frågade på skoj om alla hade badkläderna med , Åh Nej säger Edvin- jag glömde mina badbyxor!!! Seriöst jag gjorde det!!! Tur att vi inte kommit längre för då hade han fått åka utan,resan fortsatte med allsång till Black Jacks "inget stoppar oss nu".
Det blev en stunds väntan på båten då några "panikade" efter toalett!! Efter en del letande löste det sig på bästa sätt :)
Vi åkte ombord 23.30, trötta o spända.
Vi åt vår sallad som vi hade med, godis och drack kaffe. Molly var lite speedad men både hon o Malte somnade tillslut. Det låg ungar överallt där vi satt. Ronja, Maria, Elias, Edvin, Emmie, Albin, Malte, Molly också vi två vuxna.
Ronja tryckte in två coctailtomater i kinderna så vi fick några skrattanfall,jag tror inte att alla gillade det den tiden på dygnet..


spel för att fördriva tiden innan man .......................................

............somnar (malte o emmie)

Vi var framme ca 03.15 då vi blev välkomnade av Robin o Lina som hämtade upp Ronja o Maria.
Dom visade oss vägen dit vi skulle bo. Rätt vad det är ser vi Robin börja vingla över vägen! Åh en liten igelkotte, han lyckas väja! Micke gör samma sak......kan bara tala om att det kändes som ett dåligt omen att börja Gotlands semestern med att platta till en liten kotte som dessutom är deras landskapsdjur! Suck, vi kom fram utan fler missöden. En Mc klubb lånade snällt ut sitt ställe till oss. Ett rum med 14 bäddar räckte mer än väl. Kök o badrum fanns det också.
Vi bäddade snabbt ner oss för några timmars sömn.
På morgonen packade vi väskorna och for ner till havet!
Robin o Lina var med.
Som den soloch bad älskande familjen vi är så blev det ju en heldag, bara det att Lina inte riktigt har vår tåliga hy. Hon stackaren brännde sig rejält sådet blev sängen tidigt för henne!
Vi andra tog oss en liten titt på Visby innan vi grillade vid klubben. Efter grillningen visade Robinmig ochde stora barnen ett kalkbrott där dom brukar bada. Vi hittade två kräftor o Elias lyckades få upp en av dom.

på väg att "steka"

Robin o Adelina

Här byggs det sandslott

Varje gång Molly såg ett får skulle hon sitta på det, det finns gott om dom i Visby...

Robin fyllde 20 så lite firande blev det i alla fall och en go lillasyster kram <3


Kräftfångst

Dag nr 2 vill tonåringarna till Tofta. Tillsammans med Robin for vi dit medans Lina stannade hemma för att vila från solen.
En jätte härlig dag igen med en massa badande, till och med Molly vågade sig i ordentligt.
På kvällen åkte vi ner till hamnen för att äta glass, det fanns 150 glassorter att välja på. Medans vi åt tittade vi på fina bilar som cruisade förbi.Lina gillar raggarbilar o motorcyklar.
Justja, i huset där vi bodde fanns ett biljardbord. Rätt vad det var saknade vi en boll!! Molly hade haft bort en...gissa vad vi letade. På kvällen när vi kom tillbaka så låg den där, ute under trappan. Vi hade letat där!! Tur att vi hittade den.


Härliga hav <3

Fortsätter med dag tre i morgon för nu väntar en sval dusch innan sängen!

Godnatt alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0